Hürriyet İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Okulumuz, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve bilgi çağının gerektirdiği iş hayatında ve sosyal hayatta rekabet gücü yüksek nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkı

Başarılar: Okulumuzun başarılarına Başarılarımız sayfasından ulaşabilirsiniz.

Saatler: 08:20-14:30
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beslene bilirim projesi sıfır atık projesi

WEB - https://seyhanhurriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİBEY MAH. EMİNAĞA CAD. NO 132 SEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezine yakın,Eski Vilayet ve Eski Askerlik Şubesine yakın bir bölgede

Adres - YENİBEY MAH. EMİNAĞA CAD. NO 132 SEYHAN / ADANA

Ulaşım Metro,Özen Dolmuşları,Topel ve İtimat Dolmuşları,14/A SSK Kanal Dolmuşları ile 06:00-23:00 Saatleri Arası Kolay Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 2500 m, İlçe Merkezine 1500 m